La vorera de muntanya va prenent forma


obres_220607.jpgEls treballadors de les obres del c/Carme de Girona continuen treballant en la col·locació de la vorada (col·loquialment “bordillo”) de la vorera de la banda de muntanya. Hi ha una zona en què ja s’hi ha posat formigó i tot. De cara al 15 de juliol es començaran a posar les “rajoles” d’aquesta banda de vorera.

 També volia aprofitar per respondre a un comentari [clic aqui per llegir-lo] d’una veïna del carrer. Demana, en primer lloc, si hi ha prevista l’estesa de fibra òptica. D’entrada, es prepararà la canalització per poder-lo passar. I potser fins i tot s’estendrà, això no ho sé, ja miraré de demanar-ho. Però en general, el què hi ha d’haver és alguna empresa interessada. En el cas que ens ocupa, seria Ono. A mi també m’interessa això, i que quedi alguna canalització lliure per a futures esteses d’altres empreses (VDSL de Telefónica -50Mbps-, si s’acabés tirant endavant, etc…), però vaja, de moment això es farà però s’haurà d’esperar a que alguna empresa ho utilitzi per oferir el servei [pot ser que coincideixi una oferta d’Ono per fibra òptica amb una oferta igual per ADSL amb Imagenio de Telefónica perquè hagin canviat cablejat i millorat infrastructura).

Respecte al pont, i a la zona verda aquesta, queda per enderrocar un edifici, que està en negociació per part de l’Ajuntament (s’ha de comprar i no es posen d’acord amb el propietari). Un cop això estigui fet, s’hi farà una zona verda. Però d’aqui a que hi hagi un pont o alguna altra cosa encara haurà de passar temps, ja que no entra en el pressupost de les obres. De cara al nou pressupost, podrien tenir-hi en compte (tot i que no se sap), i només hi ha previst fer un pont, no pas una escala. On si que se’ns va dir que s’hi faria una escala és al final del carrer (on comencen els plàtans), tot i que seria al final de les obres.


Una resposta a “La vorera de muntanya va prenent forma”

  1. Respecte l’escala que s’ha de fer al final del carrer per poder baixar al riu , agrairia que en les reunions de seguiment de les obres , puguéssiu anar fent algun recordatori d’aquest tema, doncs com que és un compromís verbal ( oi que no hi consta en els plànols?), que sempre han dit que ho faran al finalitzar les obres, i això va per llarg, fa por que es converteixi en un d’aquells “serrells” que queden sempre per repassar al acabar un projecte i acaben no fent-se per manca de pressupost i demés… Jo sincerament crec que aquest accés és necessari i pràctic, però actualment gens funcional , molt poc digne i el que és pitjor, perillós.
    Mercès
    Rita

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.