L’actualitat a Girona / Coses de veïns


Avui llegeixo a Diari de Girona que:

– Surten a concurs les obres dels túnels del Tren d’Alta Velocitat a Girona

– Adjudicades les obres de desdoblament de l’Eix Transversal (C-25) a Cedinsa Concessionària. L’import de les obres serà de 708 milions d’euros, i es preveu que acabin el segon semestre de 2011. El tram de Cervera a Manresa s’enllestiria el 2010, i els de Vic a Cervera, i de Caldes a Vic, el 2011. Pel mig, hi ha alguns trams ja desdoblats (com quan passa per Vic, que s’uneix a la C-17). A Girona, l’Eix acabarà com a ramal de connexió cap a l’aeroport de Girona, i des de l’AP-7 hi haurà una nova via desdoblada, que connectarà amb la N-II, també parcialment desdoblada, i que ara està en obres.

– CiU critica la publicació de l’acord de govern de Girona al web municipal i demana que s’incloguin també els seus acords, ja que en cas contrari, s’estaria creant confusió sobre què és material de partit i què és contingut institucional.

Mentrestant, jo soc el nou president de la comunitat de veïns. Em toca el canvi d’administrador de finques, però l’anterior va deixar de treballar de cop, en el moment en què es va acordar no renovar-lo, i ara ens hem trobat amb l’aigua de l’escala (no la dels veïns) donada de baixa, i amb el compte corrent amb els diners de la comunitat, bloquejat durant uns dies, mentre un advocat revisa l’acta de la reunió on s’acorda el canvi d’administrador, i canvia el nom de les persones que poden operar amb el compte, que, inexplicablement, només inclouen l’administrador, i no hi apareix enlloc cap signatura del president anterior.

També hem detectat que hi ha comptes corrents creats a nom de la comunitat en diverses entitats bancàries diferents (en tres, pel què sé ara per ara: una és la que operava, i les altres dues estaven sense utilitzar). Esperem que no n’hi hagi en cap entitat més.

Però els veïns de la comunitat que em llegeixin no s’han pas de preocupar. Son coses “burocràtiques”, i el “funcionariat” (perquè en algunes entitats bancàries són pitjors que els funcionaris) té aquestes sortides. En qualsevol cas, la única molèstia que això pot ocasionar és que jo hauré d’anar a signar la baixa del compte corrent per recuperar els fons del mateix un altre matí. Són ganes de tocar els nassos!


Una resposta a “L’actualitat a Girona / Coses de veïns”

  1. Com a veïna de la teva comunitat i referent a tot això que publiques del canvi d’administrador, només vull afegir (no em puc aguantar) que l’última acta de reunió que se’ns va enviar a cada veí, tenia 100 faltes d’ortografia! No 2, ni 3, ni 10 ni 20: 100! i vaig deixar de contar. Tranquil doncs, Miquel, que el canvi d’administrador, encara que ara ens (et) porti feina, només pot ser per millorar.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.