Ja tenim les llambordes… i els fanals!


farolacarme.jpg Última hora: ja hi ha muntats un parell de fanals (faroles) del model que es posarà al carrer. Us en poso una imatge a continuació, cliqueu per ampliar-la.

Les llambordes, o sigui, les rajoles de la vorera, ja han arribat. Estan just davant del local de Marbres Rustey (per entendre’ns, on hi ha les làpides). Són les que l’Ajuntament munta últimament: quadrades, amb pedretes. Res de sanefes, ni les voreres vermelloses que he vist molt a Vic… molt tradicional. Personalment, qualsevol cosa és millor que la vorera actual. Segons fonts del veïnat (un veí que ha parlat amb el cap d’obra), es podrien començar a col·locar molt aviat [potser dilluns? no puc concretar tant!], ja que la vorera de muntanya que va des de Julià de Chia i fins el nº 281 (final del carrer) ja està pràcticament acabada, amb vorada i formigó.

Per altra banda, no sé si us n’haureu adonat, els veïns del carrer, però sembla que algú remeni els contenidors. Bàsicament, perquè cada dia hi ha tota la brossa escampada al voltant. Com que és un tema difícil (potser qui ho fa ho necessita, etc…) no el discutiré des del punt de vista social, sinó des del punt de vista del vianant: passar pel costat dels contenidors fa fàstic, i si es porten sabates obertes, la cosa empitjora. Quedeu avisats. Suposo que passades les obres, això podria solucionar-se sol, si més no perquè el carrer en si no donarà la imatge de provisionalitat que dóna ara.

Per últim, fa dies que intento escriure sobre altres coses que em passen. Però no em convencen els resultats: quan has d’explicar que ets president d’una comunitat de veïns on durant l’any anterior no s’ha ni canviat el comptador d’aigua d’obra, ni s’ha canviat el nom dels guals (que ha continuat pagant la promotora), es fa difícil sense acabar criticant obertament algun professional [que no el pobre ex-president, fart de tenir problemes]. I m’agrada evitar-ho, com a mínim mentre no ho tingui tot solventat. Ara ja només queda esperar uns quants dies i firmar uns quants contractes, però la veritat és que hi ha Administracions de Finques que, tot i intentar fer tota la feina que haurien de fer, o no se’n surten o no els dóna la gana fer-ho bé. En qualsevol cas, el dia que reuneixi la calma suficient per escriure-ho sense encendre’m us explicaré, amb detalls, què ens hem trobat els veïns després de pagar, durant un any, un Administrador de Finques professional.

PD: Em feia gràcia posar una foto de l’Ausa tal com està ara. De moment, una de “cara”. Ja miraré de posar-ne més!

ausa2806.jpg


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.