Neteja del riu, obres, i una mica d’actualitat


L’Ajuntament de Girona ha dut a terme un “pla de xoc” per posar fil a l’agulla i acabar amb els peixos morts que apareixen al riu Onyar al seu pas per la ciutat. Ahir, la brigada de neteja va treure les algues del riu, per evitar que “robin” l’oxígen als peixos. I avui s’han col·locat xarxes perquè els peixos no vagin a parar a les zones amb menys cabal.

» La notícia a Diari de Girona

» Més informació a DdG [després d’analitzar els peixos no s’han detectat anomalies, així que morien simplement per manca d’oxígen]

» Actualització 7/7: més informació a DdG sobre les barreres per evitar el pas dels peixos al tram estret del riu

» A ElPunt.cat també en parlen

A més, la setmana que ve acaben les obres del carrer de la Rutlla, que van començar un dia abans que les del carrer del Carme. Això si: la previsió era acabar el primer tram en quatre mesos, mentre que al carrer del Carme com a mínim es comptava amb mig any.

» Més informació a DdG [on també citen les obres del c/Carme]

També he trobat informació, al Diari de Girona, on expliquen que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí vol crear l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit entre finals de 2007 i principis de 2008. Encara me n’he d’informar, però he trobat interessant enllaçar la notícia.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.