Reunió de seguiment de les obres del carrer del Carme [18 de juliol]


Avui s’ha celebrat una nova reunió de la comissió de seguiment de les obres del carrer del Carme de Girona.

El carrer es tallarà al trànsit en el tram comprès entre Julià de Chia i el final de les obres [nº 281] excepte pels veïns a partir de la setmana del 23 de juliol, i durant el mes d’agost, fins la segona o tercera setmana. Els veïns podrem accedir als habitatges i pàrquings, tot i que hi continuran havent talls de trànsit. Els treballs d’obres es faran també durant el dia de Sant Jaume (25 de juliol?) que és festiu a Girona [les obres, amb el permís corresponent, es faran com cada dia de 8 del matí a 7 de la tarda].

Els contenidors que es volien col·locar davant el nº 201 aproximadament es traslladen davant del Mercadona. Enlloc dels contenidors, però situat més a prop del Mercadona, hi haurà una zona de pàrquing de motos (a l’alçada del nº 197).

De cara a principis d’agost es preveuen talls al carrer per aixecar l’asfalt i treure la vorera del costat del riu. Precisament en aquesta vorera, prop del nº 38-40, hi ha una bastida que l’Ajuntament haurà de mirar si es pot treure.

Respecte a l’escala prevista per baixar al riu al costat del nº74, al final del carrer, tal com m’han preguntat alguns veïns, l’arquitecte municipal ens ha dit que de cara a la propera reunió (programada pel 5 de setembre) ens portaran algun dibuix (croquis, suposo) perquè es tingui constància de la “validesa del compromís” (expressió inventada, era per fer-me entendre :-D).

En qualsevol cas, paciència. El trànsit del carrer, que continua tenint gent que hi entra en direcció contrària i vehicles que hi corren més del què és normal fins i tot en un carrer sense que estigui en obres, dificulta la feina dels operaris de les obres, així que es preveu que la mesura de restringir la circulació als veïns millori l’entorn de treball, eviti les cues de dos minuts amb concerts de clàxon, i acceleri el ritme de la feina.

Com sempre, us deixo la còpia de l’acta de la reunió anterior. La propera serà el dimecres 5 de setembre. Això no vol dir que les obres parin a l’agost. Però no farem reunions de la comissió de seguiment durant aquest mes.

Pàgina 1 de l’acta de la reunió de la comissió de seguiment del dia 19 de juny de 2007

Pàgina 2 de l’acta de la reunió de la comissió de seguiment del dia 19 de juny de 2007


Una resposta a “Reunió de seguiment de les obres del carrer del Carme [18 de juliol]”

  1. Gràcies Miquel per la acurada i puntual crònica de les reunions de seguiment d’obres.
    Realment l’escala per baixar al riu és molt necessària. La fem servir molta gent.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.