El tall del carrer a Diari de Girona


Avui al Diari de Girona hi he trobat una notícia que duu per títol “L´Ajuntament accelerarà les obres al carrer del Carme tallant un mes al trànsit el vial“. Així, tal com ja vaig explicar sortint de la reunió de la comissió de seguiment, aquest dilluns dia 23 es tallarà el trànsit al carrer, i no es reestablirà fins l’última setmana d’agost, el dilluns 27. Això afavorirà que el ritme de les obres sigui més ràpid. A més, Rubau-Tarrés ha sol·licitat permís a l’Ajuntament per treballar el dimecres 25 de juliol, festivitat de Sant Jaume, que a Girona és un dia festiu: les obres es duran a terme en l’horari habitual de 8:00 a 19:00.

El carrer es tallarà a l’alçada de Julià de Chia, tot i que es desviaran els vehicles del carrer del Carme cap a la plaça dels Països Catalans des del Pont de la Font del Rei. L’accés al carrer per part dels veïns, pel què sembla, es podrà efectuar tant pel propi carrer del Carme com pel cementiri, tot i que aquesta última opció, tal com es va parlar en la reunió, seria per aquells veïns que viuen a la punta del carrer, cap al nº281, on hi ha un pàrquing on hi solen entrar molts vehicles.

Els veïns del carrer hem anat trobant a les portes de les escales un paperet que indica que aquest dilluns no es podrà accedir als aparcaments. No posa fins a quin dia hi ha aquesta limitació, pel què suposo que calculen que serà només dilluns. Tot i això, podria allargar-se uns dies més, fet pel qual entenc que avisarien abans.

» Veure la notícia L´Ajuntament accelerarà les obres al carrer del Carme tallant un mes al trànsit el vial al Diari de Girona


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.