«Passarem pel carrer del Carme!»


Actualització 17:03h  Acabo d’arribar de Vic, i he seguit les indicacions com he pogut, passant per Olivera i Enderrocades per entrar al c/Carme [de fet, els veïns avui si que podíem entrar i sortir, teòricament]. Però estan aixecant la vorera fluvial i no es pot. A partir de les 19:00, quan acabin, m’han dit que ja s’hi podrà entrar. Esteu avisats! – La senyalització fins arribar al carrer no és del tot dolenta. No n’escriuré un altre article, però si algú hi passa amb un “permanent” (o un bolígraf), que tingui l’amabilitat d’afegir la lletra “C” a la frase “Exepte veïns” [“excepte”]. Si continuen així, podríem regalar-los el “Digui, digui” en DVD. Algú el té o s’apunta a la col·lecta? Jeje

—-

Ahir, diuen, va ser un dia caòtic pel tall del carrer del Carme, tot i que el fet que no hi hagi col·legis i ja hi hagi gent de vacances va contribuir a minimitzar l’impacte del tall. Alguns conductors no sabien que estava tallat, i intentaven passar-hi. El resultat, que es trobaven amb una tanca al mig del carrer i havien de girar per Julià de Chia. I alguns veïns no havien vist els cartells penjats a cada porta del carrer on s’informava, des de divendres passat, que no es podria accedir als pàrquings de la zona tallada durant tot el dilluns mentre hi hagués obres.

A Diari de Girona publiquen una notícia explicant aquests problemes: “El tall de trànsit al Carme genera desconcert entre els conductors”. El Punt també se’n fa ressò: El pas pels carrers Sant Josep i el Carme de Girona ja està prohibit”.


3 respostes a “«Passarem pel carrer del Carme!»”

 1. Bon dia Miquel,
  Hi ha gent, afortunadament poca, que “passa” de tot , i es passa pel folre les indicacions de les obres, de manera que de vegades hi ha complicacions per culpa d’ells, que “tiren pel dret” i al cap d’uns metres organitzen el caos al mig del carrer.
  Aquest matí mateix he pogut veure com un conductor ha retirat la tanca (encara no hi havíen els treballadors) i com ha pogut ha passat carrer amunt direcció cementiri. Estic segura que ha perdut més temps en això que no pas anant a fer la volta per Emili Grahit…i no diem del risc de fer malbé el vehicle.
  Hi ha qui pensa que les normes estan fetes per transgredir-les…..nosaltres diumenge vàrem treure els vehicles del parking i per no complicar-nos la vida no els hi tornarem a posar fins que hi hagi noves indicacions….això és que som bons minyons? bons ciudatans? poc agossarats? o simplement és que som pragmàtics!
  Crec que tot-hom hi ha de posar una mica de la seva part, de vedages ens queixem dels que venen de fòra però els de dintre donem un exemple ……
  Salutacions!
  Rita

 2. Sense problemes no hi hauria bloc! jajajja… gràcies per la visita. En tot cas, pensa que fer obres en un carrer, mantenint-lo obert al trànsit, quan és una de les principals vies d’entrada i sortida de vehicles de Girona té el seu preu.

  Hi hem de posar paciència, perquè un cop acabades les obres, tindrem un carrer que farà “patxoca”!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.