Obres / Onyar / Agility

Tema triple per acabar el juliol.

De les obres no tinc gaire res nou a dir: de moment continuen. Ahir uns operaris van retirar les faroles de la vorera fluvial (les velles). Mentrestant, es segueix foradant la vorera del costat del riu, fent-hi treballs “diversos” (suposo que substituïnt les tuberies d’aigües plujanes). El trànsit hi està tallat cada dia durant l’estona que duren les obres, de 8 del matí a 7 de la tarda.

Respecte a l’Onyar, a PocaMandra van veure uns senyors “enrampant peixos”(?). L’únic que puc aportar-hi jo és que crec que s’havien traslladat peixos des de la zona amb menys aigua fins a on es veuen les fotos, però no en sé res més. De fet, veient la quantitat de brossa i deixalles acumulades (tant a l’aigua com a la vora del riu, on hi ha zones on és fastigós posar els peus per no tocar les restes de dinars dels veïns incívics), creia que fins al setembre ningú s’hi tornaria a acostar, per fer-hi feina, a l’Onyar.

Al setembre l’Ausa començarà un curs d’obediència bàsica per fer Agility, aquest esport on els animals salten tanques i passen per tubs. Tranquils: no vull pas convertir una boxer en una campiona àgil i creguda, no. Però si es cansa una mica fent-ho, tota aquesta calma que guanyarem quan arribem a casa, i, a més, fins i tot jo faré esport (no gaire, tampoc, però més del que faig ara! jeje).