Obres / Onyar / Agility


Tema triple per acabar el juliol.

De les obres no tinc gaire res nou a dir: de moment continuen. Ahir uns operaris van retirar les faroles de la vorera fluvial (les velles). Mentrestant, es segueix foradant la vorera del costat del riu, fent-hi treballs “diversos” (suposo que substituïnt les tuberies d’aigües plujanes). El trànsit hi està tallat cada dia durant l’estona que duren les obres, de 8 del matí a 7 de la tarda.

Respecte a l’Onyar, a PocaMandra van veure uns senyors “enrampant peixos”(?). L’únic que puc aportar-hi jo és que crec que s’havien traslladat peixos des de la zona amb menys aigua fins a on es veuen les fotos, però no en sé res més. De fet, veient la quantitat de brossa i deixalles acumulades (tant a l’aigua com a la vora del riu, on hi ha zones on és fastigós posar els peus per no tocar les restes de dinars dels veïns incívics), creia que fins al setembre ningú s’hi tornaria a acostar, per fer-hi feina, a l’Onyar.

Al setembre l’Ausa començarà un curs d’obediència bàsica per fer Agility, aquest esport on els animals salten tanques i passen per tubs. Tranquils: no vull pas convertir una boxer en una campiona àgil i creguda, no. Però si es cansa una mica fent-ho, tota aquesta calma que guanyarem quan arribem a casa, i, a més, fins i tot jo faré esport (no gaire, tampoc, però més del que faig ara! jeje).


Una resposta a “Obres / Onyar / Agility”

  1. Bufff si t’expliqués. Una vegada estava sopant amb la meva dona, al costat de l’Onyar, en un restaurant d’aquests que donen per una banda de cara al riu (ara no recordo quin, fa temps ja). Mentre estava fent una queixalada a un suculent entrecot al pebre verd, veig una dona gran, que surt per la finestra de casa seva, a l’altre costat del riu, amb una bossa d’escombraries, i, simplement, la treu per la finestra i la deixa caure al riu!!!!

    Em va espatllar el sopar, la veritat. La meva dona també va quedar sorpresa.

    No és normal això, però per no baixar a llençar les escombraries, la gent fa qualsevol cosa. Quina marranada!!!

    D’altre banda, m’agradaria dir que, lamentablement, la gent que viu al costat de l’Onyar, al carrer del Carme, pateixen de males olors, sobre tot a l’estiu, i és degut al clavegeram. Esperem que amb aquestes obres s’arregli alguna cosa al menys. En la majoria de llocs que he estat al mateix carrer, tots tenien el mateix problema.

    Lamentable.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.