L’Onyar verd


Avui, al tornar a casa i mirar pel balcó, hem vist una cosa ben curiosa: l’Onyar estava completament verd. L’”esponja” que contenia l’entrada de peixos a la zona amb menys cabal va cedir a causa de les pluges dels darrers dies, i per algun estrany motiu, ara tot el riu abans d’entrar a Girona arriba amb un tel verd a la part superior, probablement d’algues. Mentre esperem una “versió oficial” (se suposa que haurà de parlar-ne algun diari, d’això?), us deixem amb una fotografia perquè ho veieu (cliqueu-la per ampliar)

riuverd_petita.jpg

Actualització dijous 9 a les 10:23 El riu ja torna a baixar marró des d’ahir a la nit. Cap diari en parla, així que no devia ser res remarcable. Però va ser curiós, si més no, durant l’estona que va durar.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.