L’Onyar verd

Avui, al tornar a casa i mirar pel balcó, hem vist una cosa ben curiosa: l’Onyar estava completament verd. L'”esponja” que contenia l’entrada de peixos a la zona amb menys cabal va cedir a causa de les pluges dels darrers dies, i per algun estrany motiu, ara tot el riu abans d’entrar a Girona arriba amb un tel verd a la part superior, probablement d’algues. Mentre esperem una “versió oficial” (se suposa que haurà de parlar-ne algun diari, d’això?), us deixem amb una fotografia perquè ho veieu (cliqueu-la per ampliar)

riuverd_petita.jpg

Actualització dijous 9 a les 10:23 El riu ja torna a baixar marró des d’ahir a la nit. Cap diari en parla, així que no devia ser res remarcable. Però va ser curiós, si més no, durant l’estona que va durar.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *