El carrer del Carme podria continuar tallat després del 27 d’agost


Si, si, tal com ho llegiu: així ho porta l’edició de comarques gironines del Punt d’avui dissabte. Això es decidirà durant la setmana que ve, quan els tècnics decidiran si cal mantenir la restricció més dies o no. Paciència, paciència i paciència! Es preveu que les obres acabin dins el calendari previst, a finals de setembre o principis d’octubre. “Per fires”, que vaig sentir al principi.

Notícia “Les obres fan l’agost” a El Punt [Girona]

I un altre apunt, pels amics d’El Forn [bé, no tinc el plaer de conèixer-los, era per posar alguna cosa]: està bé reivindicar les coses. Queixar-se és un símptoma de salut en tots els sentits. Però queixar-se perquè no han acabat les obres del carrer del Carme, i fer una festa sota aquest títol (“perquè acabin les obres del carrer“) quan no s’ha arribat al calendari previst, crec que demostra desconeixement per part de qui la fomenta, i desinforma la gent que pugui assabentar-se’n. Tot i que organitzar festes sigui prou lloable, jo hauria anomenat a aquesta festa “perquè s’accelerin les obres municipals”, que crec que seria força més adequat. Però vaja, ja se sap que d’opinions n’hi ha per tots els gustos!

Finalment, comentar que he afegit 18 nous webs al Recull d’enllaços de Girona, que ja en té 155!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.