Les obres continuen avançant / el trànsit al carrer


Doncs si: ara ja s’han començat a col·locar les llambordes [rajoles] de la vorera de muntanya entre Enderrocades i Julià de Chia. A més, aquest tram de carrer ja té l’asfalt aixecat, fet que impossibilita el trànsit. D’aquesta manera, ara, el carrer està completament tallat de cara als vehicles que no siguin de veïns. Això ho dic perquè els que no són veïns del carrer del Carme no haurien de passar-hi: ells es fiquen en un carrer en obres, i molesten als veïns, que entre que no tenen per on caminar, i que els conductors s’entesten en passar pel carrer a qualsevol preu, sembla que ens estiguin formant per alguna guerra.

En tot cas, de moment no hi ha noves notícies, excepte aquestes. Bé: sembla que s’ha començat a posar formigó a la vorera del riu, en la zona del final de tot on ja fa temps que s’hi treballa.

Repeteixo: si no sou veïns del carrer, doneu la volta per la Creueta. Us fareu un favor vosaltres i ens el fareu a nosaltres!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.