El carrer del Carme, tallat una setmana més


El tall de trànsit del carrer havia d’acabar aquest dilluns però, evidentment, això no s’ha produït. En parla el Diari de Girona, qui també comenta que hi han passat molts cotxes aliens al veïnat, i diu que la policia “fins i tot ha fet algun control” per evitar-ho. Així, podríem regalar-los unes ulleres: sortint al carrer a qualsevol hora s’hi troben cotxes que entren per la zona del cementiri, i altres que intenten travessar el carrer tant si com no. I, quan s’acaben les obres a les 7 de la tarda, hi ha dies que es poden veure files de cinc o sis cotxes arribant des del cementiri per travessar tot el carrer en direcció contrària. Això és el civisme.

També comenten, al Diari de Girona, que s’han “detectat” persones dormint amb matalassos a la llera de l’Onyar.


Una resposta a “El carrer del Carme, tallat una setmana més”

  1. Doncs a mi em fa molta “gràcia” diem-ne, això de que han “detectat”
    persones dormint a la llera de l´’Onyar. Jo no els he detectat, els he vist i els veig cada dia, millor dit cada vespre quan venen o ve ( aquesta nit una noia sola ) i al matí quan es fa de dia i marxa o marxen. Uns dies tres , d’altres dos, d’altres una de sola. I ja fa díes passen les nits al riu, primer a sota del pont de la Font del Rei, i ara han fet, ells sabran perquè , un trasllat de “domicili” a sota casa nostra. Quan ho vaig descobrir dissabte al matí,millor dit, ho va descrobir el meu gos divendres a la nit, (demano disculpes ples seus lladrucs, no sabía ni perquè ho feia ni trobava forma de calmar-lo fins que me’n vaig adonar), vaig notificar-ho a la policia municipal,
    i em varen dir que ja passarien nota a la patrulla. Els vaig dir que no feien aldarulls, ni molesaven, però que al meu parer ningú ha de dormir a la llera del riu, ni rodamons , ni indigents ni gent amb prolemes o sense. No se si des de l’Ajuntament no volen o no poden fer.hi res, però a mi em “xoca” que no hi hagi hagut cap actuació policial o de serveis socials però si una nota al diari(?) Què hem de fer ? anar-los desplaçant cap amunt i avall del riu, o , fer com si no passés res? A mi em fan pena i angúnia sincerament, però què faig? Torno a trucar la policia, al cap de servais socials, o el què es tracta es de fer un reportatge pel Diari de Girona?
    RITA

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.