El carrer del Carme, tallat una setmana més

El tall de trànsit del carrer havia d’acabar aquest dilluns però, evidentment, això no s’ha produït. En parla el Diari de Girona, qui també comenta que hi han passat molts cotxes aliens al veïnat, i diu que la policia “fins i tot ha fet algun control” per evitar-ho. Així, podríem regalar-los unes ulleres: sortint al carrer a qualsevol hora s’hi troben cotxes que entren per la zona del cementiri, i altres que intenten travessar el carrer tant si com no. I, quan s’acaben les obres a les 7 de la tarda, hi ha dies que es poden veure files de cinc o sis cotxes arribant des del cementiri per travessar tot el carrer en direcció contrària. Això és el civisme.

També comenten, al Diari de Girona, que s’han “detectat” persones dormint amb matalassos a la llera de l’Onyar.