L’Ausa a «Gossos Arreplegats»


ausa_pilota.jpgGossos Arreplegats” és el bloc d’en Nervi, un gos que ens explica les seves peripècies i les d’en Negrito, el seu nou company a casa. De fet, no ho explica exactament el Nervi: és la Montse qui transcriu els seus pensaments a l’ordinador. Doncs… l’Ausa ara ha sortit al bloc Gossos Arreplegats. I per què? Doncs perquè parla de les operacions d’estètica canina, i la posen com a exemple (mireu, mireu!) de “bellesa natural”! Si, si: l’Ausa s’ha posat vermella i anava mirant de reüll la pantalla, tot pensant “quina vergonya! va, home, va, que no soc pas tant guapa, jo!”…

En qualsevol cas, agraïm el piropo al Nervi, el Negrito i la Montse; i els donem tota la raó: no cal tallar-li les orelles i la cua a un animal perquè sigui més maco. Però faré una rectificació: fins on jo sé, els bòxers amb parts amputades i els “totalment naturals” participen en categories diferents quan es tracta de bellesa [diria que en proves de treball no tenen cap problema per anar junts].

» Gossos-Arreplegats


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.