Asfalten un tram del carrer del Carme


A l’espera de la reunió de la comissió de seguiment de demà al matí, ja tenim “notícia”: ja està asfaltat el tram del carrer del Carme comprès entre el carrer Julià de Chia i el número 281 (final del carrer).

Com a mínim això suposarà una reducció de la pols generada pel pas de vehicles. Tot i que també suposa que el trànsit es reobre a aquesta part del carrer. Aquí teniu fotos, tant del carrer asfaltat com de les faroles que, cal fer-ho notar, a la vorera fluvial només duen un punt de llum (el més baix que enfoca a la vorera no hi és, segurament degut a la proximitat amb els balcons i finestres dels veïns):

carmeasfaltat1.jpg     carmeasfaltat2.jpg     carmedenit1.jpg     carmedenit2.jpg

He vist que en parlen al final de l’article sobre talls a Rutlla, al Diari de Girona.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.