El carrer del Carme, tallat fins el 8 d’octubre


Aquest és un dels titulars de la última reunió de la comissió de seguiment de les obres del carrer del Carme. Davant la possibilitat d’obrir el carrer o deixar-lo tancat, i preveient que obrir-lo desplaçaria la data de final d’obres de Fires fins a finals de novembre o principis de desembre, s’ha acordat mantenir-lo tancat en el tram que encara no està asfaltat.

La vorera de muntanya ha de quedar completament coberta de panots [llambordes / rajoles] el proper dimecres, després que avui s’estigui cobrint ja un dels espais que faltava, i de cara a dimecres [perquè dimarts és festa] s’ha d’haver arreglat també el trosset que falta a l’alçada dels marbres Rustey.

Les obres entre Enderrocades i Olivera es deixaran per després de fires. En aquesta zona només s’hi ampliarà la vorera i s’asfaltarà de nou, ja que qualsevol altre treball suposaria alterar l’estructura del Pont de la Font del Rei, i això ja és una obra d’una infrastructura d’un nivell més dificultós.

Aquesta setmana s’ha de retirar l’andami que hi ha a la vorera fluvial. Ja veurem si la treuen els seus responsables, l’ordre municipal hi és.

L’escala per baixar al riu des del final del carrer està proposada, i tenim els plànols. Baixarà en diagonal per superar el desnivell, i després es col·locarà una escala com les altres del riu. Això si, no podrà ser accessible, degut a les dificultats del terreny. Aqui teniu el plànol:

llerariu.jpg

Finalment, perquè crec que ja no em quedarà res més, sobre la zona verda que hi ha d’haver davant de Julià de Chia, m’han comentat que com que no s’ha pogut arribar a un acord per adquirir l’edifici que falta per enderrocar, de moment es fa servir com a zona per emmagatzemar material d’obra, i un cop finalitzades les obres del carrer, es farà una paret per tapar el solar, fins que es disposi de l’altra finca.

La propera reunió ha estat fixada pel dia 26 de setembre. Ara, faltarà que els diaris (DdG) adverteixin els conductors que el carrer continua tallat. Pel bé de les obres i dels veïns, vaja…

Ja per acabar, l’acta de la reunió anterior (18 de juliol)

acta0509_1.jpg       acta0509_2.jpg       acta0509_3.jpg


Una resposta a “El carrer del Carme, tallat fins el 8 d’octubre”

  1. Un cop més, gràcies per tota la informació. Ara ja no ve al cas que et fem arribar informació pro-asfalt sonoreductor… De fet des de l’ajuntament j ens van contestar que no ho veien viable. A saber perque alguns municipis hi aposten i d’altres no. El temps ho dirà…
    El tema de l’accés al riu, el veig bé. Suposo que es tancarà quan puja el nivell tal i com es fa a la resta d’escales, i que, el baixant el faran d’algun material noble que no faci misèria amb quatre hiverns!. Repecte les faroles properes a la finestra no puc queixar-me’n pas perque sóc fora i encara no ho he vist acabat de nuntar (per això t’agraeixo el bloc!). No vegis la de sorra que haure de treure del balcó quan arribi!. En fi, ja saps que a mi el carrer tallat, malgrat les molèsties, m’agrada perque hi ha menys fressa… pero això no treu que ja hi ha ganes de tenir el carrer enllestit! Ara bé, no sóc gaire optimista amb el tema dels aparcaments a la vorera i em temo que desgraciadament , caldrà tot una muralla de pilones, perque en general, molts veïns i visitants del carrer del Came, pels motius que sigui, passen de tot i aparquen com si fos una ‘ciudad sin ley’. Gràcies per tot.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.