El carrer del Carme, tallat fins el 8 d’octubre

Aquest és un dels titulars de la última reunió de la comissió de seguiment de les obres del carrer del Carme. Davant la possibilitat d’obrir el carrer o deixar-lo tancat, i preveient que obrir-lo desplaçaria la data de final d’obres de Fires fins a finals de novembre o principis de desembre, s’ha acordat mantenir-lo tancat en el tram que encara no està asfaltat.

La vorera de muntanya ha de quedar completament coberta de panots [llambordes / rajoles] el proper dimecres, després que avui s’estigui cobrint ja un dels espais que faltava, i de cara a dimecres [perquè dimarts és festa] s’ha d’haver arreglat també el trosset que falta a l’alçada dels marbres Rustey.

Les obres entre Enderrocades i Olivera es deixaran per després de fires. En aquesta zona només s’hi ampliarà la vorera i s’asfaltarà de nou, ja que qualsevol altre treball suposaria alterar l’estructura del Pont de la Font del Rei, i això ja és una obra d’una infrastructura d’un nivell més dificultós.

Aquesta setmana s’ha de retirar l’andami que hi ha a la vorera fluvial. Ja veurem si la treuen els seus responsables, l’ordre municipal hi és.

L’escala per baixar al riu des del final del carrer està proposada, i tenim els plànols. Baixarà en diagonal per superar el desnivell, i després es col·locarà una escala com les altres del riu. Això si, no podrà ser accessible, degut a les dificultats del terreny. Aqui teniu el plànol:

llerariu.jpg

Finalment, perquè crec que ja no em quedarà res més, sobre la zona verda que hi ha d’haver davant de Julià de Chia, m’han comentat que com que no s’ha pogut arribar a un acord per adquirir l’edifici que falta per enderrocar, de moment es fa servir com a zona per emmagatzemar material d’obra, i un cop finalitzades les obres del carrer, es farà una paret per tapar el solar, fins que es disposi de l’altra finca.

La propera reunió ha estat fixada pel dia 26 de setembre. Ara, faltarà que els diaris (DdG) adverteixin els conductors que el carrer continua tallat. Pel bé de les obres i dels veïns, vaja…

Ja per acabar, l’acta de la reunió anterior (18 de juliol)

acta0509_1.jpg       acta0509_2.jpg       acta0509_3.jpg