El Diari de Girona i el carrer del Carme


És el què té informar. El titular del DdG d’ahir “L´Ajuntament retarda ara la reobertura del carrer del Carme fins a l´octubre” sembla que respira una mica de ressentiment perquè van informar erròniament el dia abans de que el carrer s’havia obert ja. Però només puc dir que, per lògica, si la nit en què envies la nota que s’ha d’obrir el carrer a la impremta el propi carrer és un laberint de pedres i runes de l’obra… em sembla que no quadra. Però vaja, després ja expliquen que la data d’obertura del carrer la vam decidir a la reunió, i si algú que no visqui al carrer no hi està d’acord… explicar-li que des de març hem d’anar per la Creueta per entrar a Girona. Més molèstia suposa per nosaltres, però bé s’haurà de fer si no volem esperar el final de les obres al desembre.

Sobre el Diari de Girona, diria que han aplicat un disseny que Editoral Prensa Ibérica deu tenir en altres portades, però que no m’acaba d’agradar. Espais buits (molts), un cercador i una hemeroteca que funcionen malament (molt malament)… buf… jo tornaria enrere. En tot cas, com que el que mana és la qualitat periodística… intentarem llegir-lo, per poc que poguem! hehe


Una resposta a “El Diari de Girona i el carrer del Carme”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.