IMCA-PAWC Girona 2007 || Les pilones, necessàries?


Avui em permetré fer dos apunts en un.

Primer vull parlar de l’IMCA-PAWC que ha acollit el Pavelló de Palau de Girona des 6 al 9 de setembre. Aquestes sigles es refereixen als campionats internacional d’Agility i Para-Agility. En van parlar al Diari de Girona i al TN Comarques de TV3. I per allà hi havia gent de Cuatro. He de dir que, tot i que inicialment la meva tasca era col·laborar en el què pogues, al final ho he disfrutat més que ho he patit. Preparar uns ordinadors per veure-hi fotos, quan la feina amb maquinetes és la meva debilitat. Mirar d’ajudar una mica a la zona de “despatx”, que tenia una vista privilegiada de la pista. També m’ha tocat estar en el què n’anomenaven “equip de pista”, crec: es tracta de seure a un raconet de la pista i controlar que els obstacles estiguin bé: recol·locar pals que cauen, etc… Això també dóna molt bones vistes de la pista [hi ets dins] i, la veritat, els gossos ho feien força bé. En tot cas, des d’aqui vull enviar la meva felicitació a la gent del l’Agility Club Girona que “s’ho han currat” més: des de l’organització fins al dormir malament durant una setmana perquè tot sortís bé. Jo, que ja m’havia reincorporat a la feina, he pogut ajudar ben poc. [I, de pas, aprofito per recomanar-vos de nou alguna lectura de Gossos Arreplegats]

També us vull comentar un tema que em preocupa, i és l’absència de pilones al carrer. D’entrada, la regidora de mobilitat ens va indicar que la vorada seria més alta, fet que dissuadiria als cotxes d’aparcar a la vorera del carrer un cop acabades les obres. Malgrat això, cada dia hi ha més cotxes aparcats al tram ja asfaltat. De moment aparquen al carrer mateix (he d’admetre que el meu cotxe hi va estar per problemes “tècnics” a l’hora de ficar-lo al garatge: mentre no hi hagi l’asfalt definitiu l’alçada per pujar si que és pronunciada). Però més endavant, tots aquests vehicles hauran d’anar a algun lloc. I, per poc que puguin, segurament, aniran a parar a la vorera. Potser m’equivoco, i confio en això. Però crec (i espero alguna opinió al respecte, si voleu, als comentaris) que aquest seria un tema sobre el que parlar en futures reunions de la comissió de seguiment, ja que un cop acabades les obres és probable que aquesta via de diàleg es talli en sec [tampoc tindrà raó de ser] i sigui més difícil fer arribar els problemes que pugui generar tot això a l’Ajuntament.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.