«Bicing» a Girona?

Diari de Girona i el Punt, a més de continuar parlant de la visita d’aquell senyor a qui entre tots mantenim a “cuerpo de rey” de dijous a Girona, coincideixen avui al parlar de la intenció del consistori gironí d’aplicar una solució semblant al “Bicing” de Barcelona.

» Diari de Girona

» El Punt

3 comments

 1. Nominat!
  Hi ha una iniciativa bloggera de donar un premi simbòlic al “Blog solidari”. A mi m’han nominat, i per seguir la cadena, he de nominat 7 blogs més, que a mi em diguin alguna cosa i que jo consideri solidaris amb alguna causa.
  Així que, ja ho saps, si vols fer créixer aquesta comunitat bloggera, pots nominar! Has d’escriure un post al teu blog, amb el logo del premi (pots copiar-lo del meu blog), el blog que us ha nominat i els teus set elegits.
  Sembla interessant per poder-nos conèixer, no et sembla?

 2. Hola Miquel.

  De fet la iniciativa seria collonuda, a veura si així s’aimen des de l’Ajuntament a finalitzar el disseny del carril bici.
  Potser ara amb la desaparició de la via del tren el projecte de fer de Girona una ciutat bici podría pendre una embrencida que la veritat li fa falta.
  Girona reuneix moltes qualitats per a ser una ciutat bici, és petita, no té massa desnivells i els carrerons son prou estrets per fer l’aposta definitiva.

  A veura com acaba tot plegat, per a un ciclista, seria una excel·lent notícia.

  Salut i €

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *