Estic cansat de gent que crema fotos, ja.


Vosaltres no n’esteu fins als nassos?

Si volen cremar fotos, que les cremin, si. Però si jo no he optat per fer-ho, perquè els mitjans de comunicació només em parlen d’això? Que a la plaça del Vi no hi caben pas ni tant sols les persones que van anar al concert de The Police!!!!!!

A la catosfera, uns quants no cremen res. Per altres és la croada més important del segle. I a Pocamandra una visió que comparteixo: No m’agrada que cremin fotos, no m’agrada que no es puguin cremar fotos, no m’agrada que et processin per cremar fotos, no m’agrada que obliguin als periodistes a lliurar les fotos“, diu la Núria.

Per acabar, voldria disculpar-me: no vaig poder assistir al 2n Beers and Blogs que es va fer a Girona. Així que jo ja espero el tercer. A veure si tinc més sort.


6 respostes a “Estic cansat de gent que crema fotos, ja.”

 1. Je, tampoc cal que us ho preneu massa seriosament, era una manera de parlar per exemplificar-ho i dramatitzar-ho.

  En qualsevol cas, aquest post no pretenia ser cap referent històric, sinó una queixa vers els comportaments incívics d’uns quants. Jo no he cremat coses al carrer, i seguiré sense fer-ho.

  Però això no vol dir que estigui d’acord amb el fet que pugui cremar els meus calçotets, però no una foto del Rei. O tots o ningú.

 2. No home, no m’ho prenc pas seriosament… No passa res que hi hagi diferents apreciacions respecte al tema. Ja va bé que en sorgeixin, perquè els estereotips que sovint fan els mitjans no són gens bons.

  Incivisme, o directament vandalisme, considero que és cremar el mobiliari urbà sigui per motius polítics o per beneiteria durant Sant Joan. Però cremar la foto del rei, precisament no em m’amoïna massa, i si s’escombren les cendres del carrer, menys encara… 😉

 3. I a mi, també em molesta la monarquia, però una cosa no treu l’altra.

  Si passeu de la lectura del títol, i enteneu que darrere l’apunt també hi ha una mica d’ironia, comprendreu el què volia dir, ara fa… 2 mesos llargs.

  Serà que els problemes de comprensió lectora dels catalans són certs! jejeje (ironia, ironia!)

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.