Estic cansat de gent que crema fotos, ja.

Vosaltres no n’esteu fins als nassos?

Si volen cremar fotos, que les cremin, si. Però si jo no he optat per fer-ho, perquè els mitjans de comunicació només em parlen d’això? Que a la plaça del Vi no hi caben pas ni tant sols les persones que van anar al concert de The Police!!!!!!

A la catosfera, uns quants no cremen res. Per altres és la croada més important del segle. I a Pocamandra una visió que comparteixo: No m’agrada que cremin fotos, no m’agrada que no es puguin cremar fotos, no m’agrada que et processin per cremar fotos, no m’agrada que obliguin als periodistes a lliurar les fotos“, diu la Núria.

Per acabar, voldria disculpar-me: no vaig poder assistir al 2n Beers and Blogs que es va fer a Girona. Així que jo ja espero el tercer. A veure si tinc més sort.