Les obres del carrer del Carme al Diari de Girona


Els mitjans locals se n’han cansat, com els veïns. Es deuen haver cansat d’informar, en alguns casos bé i d’altres no tant [perquè, en unes obres, no es solen seguir els terminis i en algun cas havien donat informacions errònies per culpa dels retards], i ara més aviat baixen la guàrdia. Al Diari de Girona, publiquen el què sembla “un resum del meu resum”, gairebé. I ho resumiré més, perquè aporten poques dades: “el 8 d’octubre podria obrir-se el carrer en un sol sentit”. Em quedo, però, amb la frase “Ara per ara, en teoria, només hi poden passar els residents amb aparcaments privats“.

» Veure la notícia al DdG «El carrer del Carme podria reobrir-se al trànsit el 8 d´octubre»


Una resposta a “Les obres del carrer del Carme al Diari de Girona”

  1. Després de tant temps esperant ja no vindrà de 4 dies més. Quan un s’acostuma a “saltar” de la vorera al carrer (perquè mínim hi ha 40 cm de distància) fins i tot ho arriba a trobar divertit. No crec però que la meva àvia que té 83 anys pensi el mateix. Tant difícil és posar uns petits escalons perquè la gent gran pugui, almenys, intentar baixar al carrer?
    Com sempre les obres públiques no agraden a ningú perquè molesten a veïns i a no veïns. Tinguem fe que aviat acabaran i tindrem un carrer com ens mereixem.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.