Respectar la senyalització vertical no està de moda


O això diuen a El Punt, advertint en l’article L’obertura del carrer del Carme fa disparar el nombre de cotxes que van en contra direcció” que molts vehicles es “passen pel forro” la prohibició de circular en sentit centre de Girona. Així, tot i que el carrer del Carme està obert només de sortida, és molt normal, a més dels cotxes aparcats a la vorera (malauradament no són un, ni dos, ni cinc… si només fos això!), veure vehicles circulant-hi en direcció contrària.

Això, a dos dies de la reunió (diuen que l’última) de la comissió de seguiment de les obres. On ens haurien de donar comptes de què falta i quan s’acabarà… si no fos perquè els conductors dels que parlen a El Punt els han donat l’excusa perfecta. “El trànsit dificulta molt les obres”, deien abans de tallar el carrer. Doncs ara, de nou, podran eximir el mateix argument; i amb tota la raó.

I això, ho hem de suportar estoicament els veïns que, si per algun motiu hem d’utilitzar el vehicle per desplaçar-nos, ens trobem que ens tallen el carrer a estones, que hem de cedir el pas als infractors, i enlloc de caminar per la vorera, ens dediquem a fer un eslàlom entre els cotxes que hi ha “aparcats”.

De moment, es preveu que el carrer es torni a tancar, ara ja quatre o cinc dies seguits, per fer el ressalt de la cruïlla amb Enderrocades.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.