Encara no…


Encara no acaben les obres. Ni la d’avui ha estat la última reunió de la comissió de seguiment, que ha estat convocada de nou pel dia 8 d’octubre.

Com que no es podrà acabar tot abans de Fires, s’ha decidit no començar la plataforma elevada a la cruïlla del carrer del Carme amb Enderrocades, i deixar-la per passat festes. Es posarà la capa de rodadura d’asfalt, i s’obrirà el carrer en doble sentit de circulació durant els dies de Fires, per després tornar-lo a limitar a un carril. Llavors, es farà aquesta plataforma, deixant un carril perquè hi passin els vehicles.

Finalment, els arbres del carrer seran freixers (o freixes, corregiu-me els que em llegiu!), i n’hi haurà aproximadament 30 repartits pel carrer. De pilones n’hi haurà unes 250, pel què ens han comentat.

Durant la reunió s’ha criticat la manca d’actuació de la Guàrdia Urbana de Girona (o Policia Municipal?). El carrer està ple de vehicles mal estacionats, conductors que no fan cas de la senyalització… i no hi ha ningú (excepte els propis veïns) per dir-los res, ni per dissuadir-los (ubicant un cotxe patrulla al cementiri) de circular-hi en direcció prohibida. També s’ha posat èmfasi en la necessitat de millorar la senyalització durant les obres, com a mínim perquè els veïns ens assabentem de quina ruta hem d’utilitzar per arribar a casa.

El tram pendent entre Enderrocades i Olivera (davant del Mercadona), així com l’escala per baixar al riu al final del carrer estan pendents d’adjudicació. La prioritat és acabar el més aviat possible les obres del carrer, i un cop adjudicat el què falti, procedir a fer les obres, però ja serà de cara a mitjans de gener, per no tenir molèsties durant la campanya de Nadal. L’escala podria ser que es fés abans, si s’adjudiquen ja les obres, però de moment ha quedat en “stand by“, que n’hi diuen.

I, com sempre, l’acta de la reunió anterior:

acta1810_1.jpg   acta1810_2.jpg


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.