El carrer del Carme tallat… per obrir-lo per Fires


Dilluns 22 d’octubre el carrer del Carme estarà tancat a la circulació. Tothom qui hi hagi oblidat el cotxe aparcat l’hauria de treure. Es posarà la capa de rodadura d’asfalt per procedir a obrir-lo a finals de setmana en els dos sentits, i que quedi obert totalment durant les Fires de Girona. Després, la circulació es limitarà de nou per fer la plataforma elevada a la cruïlla amb Enderrocades.

A Diari de Girona en parlen, d’això i de la previsió de fer les obres a la part que faltava. És curiós, però des que es van equivocar informant d’una obertura del carrer que no s’havia fet efectiva (i que jo crec que haurien d’haver verificat abans), critiquen molt obertament l’Ajuntament i les obres [l’agost va ser pitjor i estaven relativament calmats]. En tot cas, només els demanaria que parléssin de l’escala per baixar al riu que hi ha projectada i que també s’ha d’adjudicar: perquè si els mitjans no en parlen, serà com si no existís!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.