GironaInfo.cat / Obres del carrer


Un apunt ràpid: acabem d’estrenar un nou diari del Grup Nació Digital. Es tracta de GironaInfo.cat, diari digital de la ciutat de Girona. Us convido a criticar-lo una mica i, si en sabeu, aportar-nos noves fonts d’informació. Hem contactat amb institucions, entitats, associacions… però com que mai coneixes tothom, agraïria que em poguéssiu ajudar a trobar gent que passi notes de premsa: un mitjà no és del tot complet si no pot oferir una realitat el més àmplia possible. Ja us dono les gràcies per avançat!

Respecte a les obres, com que rectificar és de savis, no m’havia adonat que el tancament del carrer era per dilluns 22 i dimarts 23. Però ahir (dilluns) ni tant sols es va arribar a tallar, així que la feina grossa s’hauria d’estar fent avui. Continuarem informant! jeje


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.