Girona.cat, i la repercussió mediàtico-internàutica… i WordPress.com en català!


Fa dies que no publico res. He d’agraïr, primer, un “regalàs” d’en Jose i en David [els companys de Sobrevia.net]: una Nintendo Wii. No és que hi passi moltes hores, però si que, a estones, és una forma divertida d’entreteniment. Forma d’entreteniment més econòmica que la resta d’aparells (Xbox i PS3), i amb un comandament curiós però que compleix amb les expectatives: el Wiimote. Apa, ja n’he parlat. Gràcies de nou.

També volia dir, fa dies, que l’interfície de l’àrea de gestió del bloc (a WordPress.com) comença a tenir paraules en català. El menú (en part, ja que encara hi ha un “Options”), i altres apartats, apareixen en català; així que agraïré també des d’aqui a qui ho hagi fet possible. De moment encara ho desconec, però ja buscaré.

També, el 16 d’agost, vaig parlar del domini girona.cat. Quan escric aquest article (dissabte 17 de novembre, 19:39), el domini continua sense funcionar. I, precisament, n’ha parlat també Carles Puigdemont (CiU Girona) al seu bloc. I, com que ell té moltes més coses interessants que jo per dir, aquest cop ha aparegut a la premsa. A ell li agraïré, a més de publicar-ho, que després m’hagi convertit en centre d’atenció amb l’article: En Miquel Serrabassa ja ho havia denunciat. Perquè coses així són d’agraïr. Potser em fa una mica de cosa això de trobar-me en un bloc clarament polític, ja que és un tema que he intentat no tocar massa des d’aqui. I continuaré sense fer-ho, perquè qui realment n’ha de parlar són els polítics. Però en temes com el domini .cat, que és un fet destacable que té part dels seus inicis en la campanya d’un ciutadà que ara és de Sant Joan de Mollet (Girona), cal que els polítics es sensibilitzin més que mai, ja que no s’ha fet tot el què s’ha fet des de la “comunitat social” perquè la “comunitat política” ho ignori completament.

Així doncs, com ja he fet en altres ocasions en què algú m’ha enllaçat, donaré la benvinguda al meu bloc a tots els lectors d’en Carles Puigdemont que hagin decidit visitar-me, agraïnt-los la seva atenció, i quedant a la seva disposició des d’aquest “humil” racó del ciberespai. A ells, i a tots els que han vingut d’Opinió Nacional, i els que segueixen i pateixen les obres del carrer del Carme que, pel què sembla, ja es van acabant.


Una resposta a “Girona.cat, i la repercussió mediàtico-internàutica… i WordPress.com en català!”

  1. Gràcies Miquel pel teu comentari. Si m’he permès la llibertat de parlar de tu ha estat perquè els que segueixen el meu bloc tinguin clar que no he estat ni l’únic ni el primer a parlar del Girona.cat, i que les victòries a la xarxa (com la del domini .cat) sempre són i han de ser col·lectives. La gràcia de la blogosfera és que es mantingui amb aquest esperit. Confio que entre tots aconseguirem treure la son de les orelles als responsables municipals i que tindrem actiu el girona.cat en pocs dies. Tu saps millor que jo que tècnicament no és tan complicat.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.