Ja tenim bancs


Si, ahir ja van començar a col·locar els bancs al carrer del Carme. Ara faltaran l’arbrat i les papereres, a més de l’obertura del carrer, que s’hauria de preveure per aquesta mateixa setmana (complerts ja els 10 dies de termini posats inicialment). D’entrada, no sembla que hi hagi d’haver cap problema, ja que les plataformes elevades ja estan fetes (potser falta algun “llambordí”, però poca cosa). A veure si per dilluns ja tornem a la normalitat.

Com sempre, ja sabeu que admeto comentaris al respecte (objeccions a la ubicació de bancs, etc…). Jo miraré de passejar-m’hi una mica el cap de setmana per veure què tal.

Ah! He fet una foto amb el mòbil, tot passant, d’un banc. Aqui el teniu (la qualitat és baixa perquè la foto és del matí, amb poca llum, i en moviment…).

bancarme.jpg

També he vist que estan posant la vorera a l’edifici que s’havia enderrocat temps enrere, just davant la cruïlla de Julià de Chia. Ara faltarà veure què es fa finalment amb el solar que quedi, que inicialment es preveia enjardinar (juntament amb el solar que hauria produït l’enderroc de l’edifici del costat, que no s’ha dut a terme encara), després es preveia tancar amb un mur d’obra, i ara es volia intentar pavimentar amb un banc, paperera i punt de llum, i baranes, com a petit mirador i zona de “descans”.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.