Més obres: ja ens estan plantant els arbres; i ja tenim les papereres!

arbresc1.jpg   arbresc2.jpg  arbresc3.jpg  papererac1.jpg

Ja tenim els arbres (diria que són frèixers, o com a mínim és l’últim del què se’ns havia informat a la comissió de seguiment). Diria que n’hi ha un parell de plantats ja; i la resta pel terra del carrer, repartits allà on se n’hi han de posar. Tot i això no n’he comptat més de 10. Suposo que entre avui i demà estaran posats.

També tenim ja les papereres. Una a cada vorera de cada pas de vianants, n’he comptat.

I demà passat, nova reunió de la comissió de seguiment, que té tots els papers per ser l’última, com a mínim, mentre hauran durat les obres. Ja veurem després, quan facin el tros que queda de carrer (davant del Mercadona) i l’escala per baixar al riu; a veure si ens reuneixen…