Més obres: ja ens estan plantant els arbres; i ja tenim les papereres!


arbresc1.jpg   arbresc2.jpg  arbresc3.jpg  papererac1.jpg

Ja tenim els arbres (diria que són frèixers, o com a mínim és l’últim del què se’ns havia informat a la comissió de seguiment). Diria que n’hi ha un parell de plantats ja; i la resta pel terra del carrer, repartits allà on se n’hi han de posar. Tot i això no n’he comptat més de 10. Suposo que entre avui i demà estaran posats.

També tenim ja les papereres. Una a cada vorera de cada pas de vianants, n’he comptat.

I demà passat, nova reunió de la comissió de seguiment, que té tots els papers per ser l’última, com a mínim, mentre hauran durat les obres. Ja veurem després, quan facin el tros que queda de carrer (davant del Mercadona) i l’escala per baixar al riu; a veure si ens reuneixen…


Una resposta a “Més obres: ja ens estan plantant els arbres; i ja tenim les papereres!”

  1. Aquest nostre carrer cada cop agafa mes bona pinta. Està quedant “guapu, guapu”. Tinc algun dubte en quant a la distribució del nous contenidors , serà suficient? n’hi haurà tants com n’hi havía? doncs veig moltes bosses de deixalles per terra perquè han suprimit momentàniament algun punt. El tema deixalles em preocupa, ara mateix la imatge és bastant penosa.
    Vinga, ànims que això ja s’acaba i a veure si entre tots serem capaços fer un bon manteniment. Aquest carrer ens el sentirem veritablement nostre i procurarem tenir-lo net i endreçat?
    I finalment a veure si els reis ens porten l’escala per baixar al riu!!!!!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.