Nova reunió de la comissió de seguiment…


Última reunió, que no ha estat la última (estem convocats de nou pel 18/12), de la comissió de seguiment de les obres. Una mica més de “mala maror”: massa dies amb talls de carrer, llocs per on no es pot passar, brutícia…

Ara estem en la fase de repassos: avui la sra. Salamaña ha quedat amb l’encarregat de la companyia que col·locarà els contenidors per deixar-ho definit, i s’acabarà de repassar que no quedi senyalització d’obres, quan el carrer ja està obert. Aviat es col·locaran les parades d’autobus: 2 en direcció cementiri (a l’alçada de la perruqueria prop delñ Mercadona i a davant de la botiga de neons); i 3 d’entrada (una a la botiga Viernes, una altra a la cruïlla amb Julià de Chia i una altra a Can Calvet, que n’hi diuen).

L’Ajuntament s’encarregarà de fer auns lloms (reductors de velocitat) abans d’entrar a la zona que s’ha renovat des del cementiri, i aviat s’obrirà el solar de davant Julià de Chia com a “mirador” (terra encimentat i algun banc). S’arreglarà també la zona de davant la farmàcia, que, tot i estar pendent de la propera adjudicació, està en un estat deplorable, i no es pot deixar així fins passat festes.

El parc enjardinat del Pont de la Font del Rei quedarà net, i de cara a gener, les pròpies brigades municipals s’encarregaran de posar-hi panots, netejar-ho de plantes, i deixar-hi l’arbre, perquè quedi més net i ordenat.

Adjunto, després del reusm ràpid, l’acta de la reunió anterior:

acta0811_11.jpg   acta0811_21.jpg


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.