L’última reunió ( de 2007 )


Avui ha tingut lloc una nova reunió de la comissió de seguiment de les obres del carrer del Carme.

N’he fet un article complet a Gironainfo (clic aqui).

Fora d’això no hi ha gaire més: es faran els repassos pertinents, de cara a finals de gener es farà el tram de carrer que falta i l’escala per  baixar al riu, i passat tot això es faran uns lloms per reduïr la velocitat abans d’entrar a la zona nova del carrer. També s’jhan compromès a posar el contenidor d’envasos (el groc) que no està col·locat.

Ah! Avui a la reunió hi ha vingut l’alcaldessa. I un representant de la policia municipal, i el cap d’obres. Hi érem tots. He posat les fotos que he fet a l’article de Gironainfo!

Com sempre, l’acta de la reunió anterior:

acta181201.jpg                  acta181202.jpg

I, per justificar l’absència de continguts aqui, us diré que hi ha molta molta feina (i això és bona senyal!). Però a veure si ara, de cara a 2008, i en previsió que ja se m’haurà acabat el tema de les obres, començo a escriure coses més banals, com ja havia fet anteriorment…

Ja en tinc una per fer més endavant: el nou mòbil d’empresa, que és un Nokia 6300!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.