Bones festes!


Escric aquestes línies per desitjar Bon Nadal! als que arribeu a aquest bloc, sigui per on sigui. Cercadors, altres blocs, webs que m’enllacen… sigui perquè heu buscat informació de les obres del carrer, o alguna cosa sobre el Mika o els Nokia 6288, que continuo recomanant.

I les escric després de no saber què escriure. Perquè m’hauria de començar a plantejar què escriuré. Any nou… temàtica nova! Però vés a saber. El més probable és que aquest bloc es reconverteixi, de nou, en un espai on publicar-hi “una mica de tot”. En tot cas, fent una mica de balanç, he d’agraïr a tots els que, durant aquest 2007, s’han creuat amb mi en algun moment: de tots n’he après alguna cosa, gràcies!

Les obres del carrer, des del març… l’Ausa i l’agilitySobrevia.net… GironaInfo… tantes i tantes coses! I això que sembla que hagi passat ràpid: recordo el moment en què estava publicant l’apunt sobre noms de gossos.

En qualsevol cas, ja m’he tornat a allargar massa. En fi… anem al gra:

Bones festes a tots!


2 respostes a “Bones festes!”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.