Temps de silenci


No era una mala sèrie, “Temps de silenci”. Diria que la vaig veure, repetida, algun estiu.

Però el títol no anava per aqui. Sinó per explicar-vos que no abandono pas als lectors, sinó que estic en un període en què m’estic repensant bé què escriure. Com bé deia en Joaquim Nadal al Caçadors de Paraules d’aquest dilluns, les paraules s’han de sospesar, i de “pesar”, posades en una “romana” (balança) per saber el pes del què es diu.

En qualsevol cas, també hi ha hagut festa, feina de nou, i una inactivitat total al carrer (on encara hi ha feina per fer!). En tot cas, si voleu que us parli d’alguna cosa, sempre m’ho podeu proposar als comentaris! jeje

Amb tot, agraeixo als fidels lectors (la Núria i… algú més??) que continuen entrant per veure si hi ha alguna novetat. I us recordo que podeu anar trobant algun article meu a Nació Digital (canal Digital) o a Gironainfo. De fet, la majoria de les paraules que escric cada dia van a parar a aquests diaris, i per això, quan ho acabo, no solc tenir massa temps pel meu bloc.

Tot arribarà. Falta que trobi algun tema, com el de les obres, que m’entretingui prou. M’hi ajudeu?


Una resposta a “Temps de silenci”

  1. Ei Miquel! Què pasha???Sembla que el promotor d’aquest bloc està una mica apagadot oi? Donc res, de res noi. Per si no ho veus he de dir-te que el teu bloc ha estat una eina d’informació i comunicació super important durant el transcurs de tot el relacionat amb les obres del carrer, que la teva informació ha estat super important ,addient, oportuna i abastament encertada en tots els moments i processos de l’obra, i que es una llàstima que el teu bloc no hagi estat a l´abast de tots els veins , doncs realment s’hagués pogut convertir en un forum per a tot el veinat durant el transcurs de les obres,que aquestes per a mi no s’han acabat encara, que hi ha feina i temes per a discutir ,que crec que no s’ha de disoldre la comisssió de seguiment, de moment, doncs encara hi ha compromisos adquirits que s’han de complir ( abaixador del riu, passera, etc….)i que malgrat un dia o un altre s’acabin les obres, el teu bloc,no s’ha d’acabar ,doncs quan s’ajunten on.line la voluntat d’informar i comunicar , amb l’esperit d’aportar vivències , il.lusions i ganes d’expressar i compartir, doncs , com et dic, això no te aturador. Endavant Miquel !!! I , Gràcies !!!!!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.