Potser, si ho feu bé, s’hi atreveix


Gràcies pels (dos, hehe) comentaris de suport. Ja és més del què m’esperava!

Un apunt ràpid per comentar un apunt petit d’un article al Diari de Girona (perquè, pel què sembla, els articles d’opinió no es poden comentar: demanaria, des d’aqui, que s’obrissin els comentaris de forma lliure, si més no pendents d’aprovació, que per alguna cosa és Internet!).

L’article es titula “S’atrevirà?“. No entraré a mirar-m’ho massa (tot i que agraïria al sr.Xavier que si passa per aqui m’indiqui si és correcte, ja que jo ho hagués posat “S’hi atreviran?”).

En fi, l’article critica l’Ajuntament, i no ho vull debatre. Però diu, textualment:

(S´atrevirà a publicar aquesta Bruixa el recollidor o retallador de premsa de la pàgina web de l´Ajuntament? S´atrevirà a recollir o a retallar aquesta opinió que representa el sentir i el pensar de molts ciutadans indignats, però que no és políticament afí a les idees del govern de la ciutat?)

M’agradaria que parés a mirar-s’ho: www.ajuntament.gi/premsa

Es tracta d’un servei d’iMente (empresa gironina, a la que soc aliè). Recull, pel què he vist, tots els titulars dels diaris que iMente qualifica com a gironins, i que contenen la paraula “Girona”. Diria que també busca algun altre terme relacionat amb la ciutat, tant al títol com al text d’entradeta. En qualsevol cas, escriure “S’atrevirà?” i no escriure Girona en tot el primer paràgraf és pràcticament assegurar que l’article no hi sortirà.

No entraré pas, però, en la resta de l’article, que critica el què si que es pot criticar. Només un apunt: iMente té indexades les notícies d’eldimoni.com, així que, si no apareixen a l’agregador de premsa de l’Ajuntament deu ser perquè acaben filtrades. Misteris de les configuracions! (o no, vés a saber!)


Una resposta a “Potser, si ho feu bé, s’hi atreveix”

  1. S’atrevirà està bé, però S’atreviran també hauria estat bé. En el primer cas el subjecte és la institució sola; en el segon seria l’Ajuntament col·lectivament… Jo, en aquests casos, com a periodista, preferiria posar nom i cognoms als responsables.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.