El “codi ètic” de la catosfera


Un parell d’apunts interessants, al bloc de Vicent Partal, sobre el “codi ètic” de la catosfera del que es parlarà el proper cap de setmana, durant la Catosfera, a Granollers.

» Codi Blocaire (1)

» Codi Blocaire (2)

Jo hi he dit la meva (en els dos apunts, i amb força extensió). En qualsevol cas, sempre intento mantenir l’ètica i, si sabéssiu la quantitat d’esborranys que mai he publicat perquè em semblava que no eren adequats, no us ho creuríeu. Però, en la majoria dels casos, no els he publicat per ser massa directes, o per creure que m’hi allargava massa. Tampoc he tingut problemes massa grans amb l’ètica, i encara no acabo de veure clar si hauria de modificar en algun punt aquest bloc, o la meva manera d’explicar-hi les coses, atenent-me a aquest codi ètic que es vol proposar.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.