L’Eix Transversal, la carretera més perillosa


Recupero un article que últimament ha tingut força lectures (gràcies a Sant Google! hehe), degut als accidents (continus) que hi ha a la C-25 (Eix Transversal). A l’article, del 26 de març de l’any passat, parlava del desdoblament (que encara ha de començar i que no acabaria fins el 2011), i dels últims accidents.

» Veure l’article “L’accidentalitat a l’Eix Transversal”

Doncs… fa uns dies, vàrem saber, pel conseller Saura, que la C-25 és la carretera amb més punts negres de la xarxa viària catalana. A veure si s’afanyen a arreglar-ho [en teoria, començaran aquest primer trimestre], perquè la gent que el necessita més que jo (i poso d’exemple la gent, posem per cas, de Sant Hilari Sacalm, que per anar a Vic o a Girona agafen l’Eix Transversal) ja es cansa de veure accidents o quedar-se parat perquè hi ha un camió volcat al mig de la via, incendiat.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.