Actualitzem, actualitzem…


I encara alguna aportació més: avui m’he donat d’alta a Facebook, ja que tothom en parla. Per si hi sou, ho he fet amb l’adreça miquel(a)sobrevia.net. Ah! I també he actualitzat el recull d’enllaços de Girona, amb el web de Nouvelle Vague, un videoclub de cine d’autor a Girona (que he trobat a Pocamandra).

Voldria recomanar-vos també la lectura de l’apunt “Els polítics gironins són els que més “tuitegen”“, al bloc d’en Saül Gordillo.

I, per acabar, un petit apunt sobre les obres al c/Carme de Girona, que fa temps que tinc abandonat (i no soc l’únic): ja estem a finals de gener… algú té notícies sobre la continuació dels treballs, a la zona entre c/Enderrocades i Olivera? De moment, hi posarem paciència i seguirem esperant…


2 respostes a “Actualitzem, actualitzem…”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.