Sorpresa! Neu!


Doncs si,

 de cop ha començat a ploure. Després, un fort tro m’ha fet mirar pel balcó… i he vist que nevava! Suposo que algun meteoròleg donaria una millor explicació, però  jo m’he limitat a fer unes quantes fotos des de l’altra finestra de l’Onyar (la original és a Pocamandra! -on, si volen, poden agafar la primera foto per il·lustrar-ho, tenen tot el permís, :D-).

Aqui teniu les fotos (n’hi ha més, també, a Gironainfo)

neugrn0.jpg

neugrn1.jpg

neugrn2.jpg

neugrn3.jpg

neugrn4.jpg

» Més fotos


7 respostes a “Sorpresa! Neu!”

  1. Aquí on sóc ara, Vallès Oriental (entre Barbera, Sabadel, Santa Perpètua…, un polígon industrial), hi ha fet un sol espaterrant fins a migdia, però tot seguit una ventada ho ha cobert tot d’una grisor semblant a la dels polítics que ens toca de patir. De moment no plou però esperem els xàfecs…, a veure si fa net d’una vegada!

  2. M’encanta la teva pàgina. No em coneixes. Només volia passar per aqui a dir que m’encanta les coses que tens posades. Espero que tot va bé amb tu.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.