Passejant per la xarxa…

Des d’aqui envio una salutació al bloc “siono“, que va parlar de mi. També ho va fer “mossegalapoma.cat“. Gràcies, de veritat! 😀

Algun dia parlaré amb temps sobre Mossega la Poma. En tinc ganes. Però avui, si em sabeu disculpar, volia parlar del bloc “siono”. Bé, no ben bé d’aquest bloc. Però tot al seu temps.

siono és un bloc que parla d’altres blocs. Amb mala llet. Una mica com fa en Monegal amb la tele, siono ho fa amb els blocs. Però, després de mirar-s’ho una mica més, hom descobreix que és tot un tàctica per fer amics. No us ho creieu? Fixeu-vos en la quantitat de comentaris que té en alguns posts! ;-D

Ironies a part, una d’aquelles lectures recomanades si voleu descobrir altres blocs interessants mentre us divertiu llegint.

Amb tot, a siono hi surt avui un bloc que recull faltes d’ortografia. De fet, si hagués escrit només sobre aquest altre bloc, anomenat FORTOGRAFIES, l’hauria començat dient que tenia el “miyor surtid d’enbotits i formatxe”. Però havia d’aprofitar per agraïr les cites, i per parlar de siono. Sobre Fortografies… l’heu de visitar. No té pèrdua. Ha començat fa relativament poc, però el què hi ha val la pena.

I ja ho he fet tot. I, a més, no us he deixat anar cap “rotllo existencial”. Ho veus, “siono”? Ja t’he tornat el “favor” d’enllaçar-me! 😉 (per cert, aprofito per afegir tots aquests blocs als enllaços de la columna esquerra!)