Això és internet…


Rebo, a través de Gironainfo.cat, un missatge d’una noia de Sant Esteve de Llémena que ha perdut la seva gossa, la Nana: un pastor alemany de color negre amb potes rosses, i un collar vermell. Com que un diari digital no és un espai d’”anuncis” (encara que em dolgui), penso qui en pot fer difusió.

I ho envio al Nervi, un gosset molt simpàtic que té un bloc (li dicta a la Montse, la seva mestressa, abans d’anar a dormir, crec…). En Nervi li diu a la Montse, ella es posa en contacte amb la noia, i publica un post on explica com és la Nana, i preparen, per si no la troben, una batuda per ben aviat, a veure si algú la troba.

Això és internet, un cercle que, tard o d’hora, i a vegades en ben pocs passos, es tanca. A través d’un diari digital rebo un missatge que transmeto a una agilitista que, a la vegada, es posa en marxa per trobar un animal que s’ha perdut, i que de ben segur trobaran. I com aquest, d’exemples n’hi ha a grapats.


Una resposta a “Això és internet…”

  1. Emmm… val, no és exactament el tipus d’entrada que jo m’esperava però…

    És molt fotut perdre un gos. Tant se val el que diguin. S’estableix un vincle afectiu tan fort com el que puguis compartir amb un altre persona. Els seus propietaris deuen estar patint. Espero que trobin la Nana.

    Sort!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.