Divendres 4 d’abril: Jornada sobre premsa digital a Vic


[ustream 5dHQIFwEShn6JJXtObbtvA.usc]

» Veure video amb xat per enviar les vostres preguntes

Repeteixo títol i repeteixo post. Aquest divendres assisteixo (de públic, i de tècnic) a la jornada sobre premsa digitals que el Grup Nació Digital ha organitzat a Vic, a la Sala Coll Bardolet del Sucre, i comptarà amb Lluix Foix, Núria Coma, Jordi Font, Saül Gordillo i Carlos Scolari.

Lluís Foix, exdirector del diari La Vanguardia, pronunciarà la conferència central, seguida d’un debat, i una taula rodona, amb Saül Gordillo (director de l’Agència Catalana de Notícies), Carlos Scolari (Universitat de Vic), Jordi Font (Grup ND) i Núria Coma (experta en telemàtica aplicada a l’educació).

» Programa de la jornada


2 respostes a “Divendres 4 d’abril: Jornada sobre premsa digital a Vic”

  1. He enganxat una part del final i estava veient el primer video però ho he deixat correr. Les altres intervencions també están al Ustream.tv? El que he vist no és el que esperava… He quedat una mica decebuda.
    Espero que puguis penjar aviat l’entrada amb les teves opinions!! 😀

    Salut!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.