La jornada sobre premsa digital a Vic


Divendres es va celebrar la Jornada sobre Premsa digital a Vic organitzada pel Grup Nació Digital amb la presència de l’exdirector de la Vanguardia Lluis Foix; la salutació de l’alcalde de Vic JM Vila d’Abadal; així com una taula rodona amb Jordi Font, Saül Gordillo, Núria Coma, i Lluis Foix.

Si voleu un resum de com va anar la Jornada i què hi van dir, teniu molta info i enllaços a Nació Digital.

Jo, però, publicaré algunes de les fotos que hi vaig fer, aprofitant que els diaris estan “estabilitzats” i ja els hem “pujat a planta” després de dos dies a la UCI. Res greu: pomadeta, reinstal·lacions, i com nous.

A títol personal, em va fer gràcia veure -perquè ja els coneixia- gent que existia, però amb qui només hi havia parlat de forma virtual. Saül Gordillo, Irene Cabrera, en Guillem de Racó Català (m’has de perdonar però no recordo el cognom!), les redactores del Grup Nació Digital Àgata Losantos i Eva Solé; en Pere Fontanals, en Carles Banús… a tots ells, gràcies per venir!

I ara si, les fotos:

Entrada de la sala Coll Bardolet de l’Edifici el Sucre, on es va celebrar la Jornada.Jordi Font, a l’esquerra, i Lluis Foix, a la dreta, en la conferència central.Foix, vist per Bagué.Jordi Font escoltant atentament les respostes de foixLa Fundació puntCAT també va ser-hi present.Mitja hora després no quedava res, ni els croissants que hi havien col·locat pocs minuts després…Vista del públic. Jo ja hi he trobat Guillem Soldevila, Pep Campàs, Núria Coma, Irene Cabrera, Guillem (de Racó Català), Àgata Losantos, Pep Cumeres…Lluis Foix i Saül Gordillo poc abans de començar la taula rodona.Carlos Scolari, Jordi Font, Lluis Foix, Saül Gordillo i Núria Coma, d’esquerra a dreta.El públic, escoltant la taula rodona.

Esquenes importants. I públic 😀La dipositiva final de Núria Coma. Excel·lent.Hem de reconèixer la feina dels càmeres.


Una resposta a “La jornada sobre premsa digital a Vic”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.