Articles publicats fora d’aquest bloc


Temps enrere, uns dies després de publicar articles a Opinió Nacional, els publicava aqui: aquest bloc continuarà mentre jo el mantingui, suposo; així que sempre anirà més enllà que la decisió d’altres persones de crear, eliminar o transformar pàgines web. Últimament he escrit “fora”, però no ho transcrivia aqui. I potser ho hauria de recuperar. Així que, durant uns dies, em dedicaré, mentre espero tantes coses, a deixar publicats els articles (ep, tampoc són gaires, no crec que n’hi hagi més de 5!) que tinc “desperdigats” per la xarxa.

I aprofito per felicitar, sense donar massa noms per això de la privadesa a Internet, a tots aquells que hagin estat pares aquests darrers dies. Especialment a aquelles parelles que han compartit amb mi els alts i baixos de l’embaràs: ja era hora! 😉


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.