Programari lliure


[Post publicat al bloc corporatiu de Nació Digital, el 14 de febrer de 2008]

Feia temps, molt de temps, que volia escriure en un bloc corporatiu. Massa. Ara ho diria tot… però no recordo gairebé res. Vaja, si… recordo que us volia parlar del programari lliure aplicat als diaris del Grup Nació Digital. Però res, només un apunt ràpid: tots els diaris del grup funcionen sobre un servidor amb GNU/Linux, amb Apache, PHP i MySQL (LAMP, n’hi diuen, d’aquesta combinació, per les inicials de Linux, Apache, MySQL i PHP). I, fins ara, mai hem tingut problemes massa gruixuts per culpa d’aquesta combinació: al contrari, més aviat ens n’hem estalviat.

Ara bé, com que per aqui hi ha altres redactors [m’hi incloc, però no penso criticar part de la meva feina com a tècnic, tampoc], prefereixo no tocar massa aquest tema. Perquè llavors recordaran tot allò que em volien demanar, i que van oblidar, i ja hi serem. Que no en som pas pocs, de redactors.

En qualsevol cas, benvinguts a aquest bloc. Benvinguts els lectors que el descobreixin, i benvinguts els redactors (que “altra feina tenim”, deuen estar pensant ara, “que escriure tonteries en un bloc”… però segur que us hi divertiu!). Benvinguts a aquesta experiència que, vulguis que no, a mi també em sembla interessant, igual que les possibilitats que ens donen les tecnologies de la informació.

Fins el proper “post”!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.