Mirant per la finestra


Veig un cotxe que passa a bastant més de 50 quilòmetres per hora i uns nens jugant al camp de futbol que hi ha al costat del club de petanca. Veig que, només començar, no ho faig amb aquella intensitat amb la que he començat llegint el relat de l’últim llibre d’en Quim Monzó, Mil cretins. Combina bé alguns relats curts i banals, amb d’altres molt descriptius, i fins i tot un que, en concepte, m’ha recordat molt el meu post “Assegut davant l’ordinador”. La diferència: jo escrivia un post, i ell era un escriptor obligat a fer un conte curt [Trenta línies, es titulava el relat]. Com sempre, m’he quedat amb ganes de més. És el què tenen les dosis petites.

El proper serà Desfent el nus del mocador. Llàstima que no tingui temps per llegir-los més ràpid, ni per escriure més al bloc. De totes maneres, si, estic viu. I l’Agility Club Girona té un web una miqueta més renovat i amb domini .cat!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.