El Hobbit… llarga espera


Sé que vaig tard, però tot i que ho havia llegit fa uns mesos no m’ho havia pres seriosament. Ara, però, sembla més clar.

Desembre de 2011, i desembre de 2012.

Aquestes són les dates en les que podrien presentar-se les dues pel·lícules d’El Hobbit, de JRR Tolkien; i que faria Guillermo del Toro com a director, amb Peter Jackson de productor executiu.

La veritat, crec que Jackson va complir amb la trilogia del Senyor dels Anells, i saber que està també al capdavant del projecte d’El Hobbit és bona senyal.

Llàstima que encara falti tant. De moment, sembla que podran mantenir a la majoria d’actors: Ian McKellen de Gandalf, per exemple. En Bilbo no el farà Ian Holms, perquè el personatge a El Hobbit és més jove, però en qualsevol cas, tot està per descobrir, encara.

Us deixo uns quants enllaços: El Hobbit Cine (blog), El Hobbit a Yahoo Cine


2 respostes a “El Hobbit… llarga espera”

  1. no ho sabia pas!

    tot i aixi per a mi… com el tercer llibre …no hi ha res més orgàsmic: El retorn a la comarca… Aragorn amb l’exercit de morts vivents… I del primer el passatge de bombacil (es deia així veritat?!)

  2. Tom Bombadil?

    Llavors et recomano una lectura dels Fills d’Húrin.

    En tot cas, i malgrat que jo, per exemple, veig com una obra mestra el Silmarillion (per la capacitat de trobar un orígen a tot allò que semblava que no en podia tenir), m’agrada veure com imagina algú altre (en aquest cas, del Toro i Jackson) la història de Tolkien.

    És més, a la pel·lícula del senyor dels anells m’ho imaginava força semblant, no van pas anar massa desencaminats (entenent que la imaginació és la imaginació, i una superproducció és una superproducció! :-D).

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.