Osonosfera i Extremoduro

Ahir, mentre es feia la presentació de l’Osonosfera, jo estava en un concert d’Extremoduro. Llàstima que programéssin, al final, la jornada per precisament el 13 de juny. En tot cas, però, com que estem en un món global, he pogut seguir, via Twitter, els comentaris que hi van anar fent. [resum dels tweets sobre Osonosfera a Summize]. La jornada va comptar amb la presentació del portal per part de Jordi Font, i amb una taula rodona amb Saül Gordillo, Vicent Partal i Carles Puigdemont. Foto: Osona.com

Sobre el concert d’Extremoduro, del que tinc més dades (evidentment, perquè hi era!), us diré que em va quedar una sensació força bona. M’esperava, de fet, al ser a Girona, un concert més “d’estar per casa”. En canvi, els que hi vàrem anar (això si, creia que no es podia fumar en locals tancats, i hi havia més fum a les graderies que a l’escenari…), vàrem poder escoltar les cançons més conegudes del grup d’en Roberto Iniesta, amb moltes bones intervencions d’El Uoho.

Tot i començar una hora més tard (problemes logístics, que un cop a l’escenari Robe va apuntar que era cosa de la vaga del transport), vam poder escoltar també el “grup convidat” (teloners, vaja), Memoria de Pez, que produeix Muxik (la productora de Robe i Uoho), i en què hi canta Jon Calvo, que ja ha acompanyat Uoho al grup Insonscientes (abans “La inconsciencia de Uoho”.

1 comment

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *