L’Ausa [Festa de l’Esport / Dia de les Seleccions Catalanes]


El passat diumenge 8 de juny, vam ser a Fontajau amb l’Agility Club Girona, per fer una exhibició d’Agility amb motiu del dia de l’Esport, i també de la celebració del dia de les Seleccions Catalanes, que enguany s’ha celebrat a Girona. De les fotos que la Yazmina (que té una càmera digital que fa molta enveja, però també molta traça fent fotos) va fer, aqui hi teniu aquelles en què hi surt l’Ausa. Sembla, fins i tot, una professional. Però no; encara no. Temps al temps! 😀


5 respostes a “L’Ausa [Festa de l’Esport / Dia de les Seleccions Catalanes]”

  1. Ei Miquel,
    Super xules les fotos i l’Ausa. En la foto 3 sembla una competidora de categoria, ja tens raó, temps al temps, que te pinta d’autèntica “star”.

  2. Quina passada! Avui, vigília de Sant Joan, en Teo comença agility. Sospito que ens farem un tip de riure tots dos… Ja li diré que prengui de model a l’Ausa. 😉

  3. Eiii si que són xules les fotos, i si que és veritat que la càmara i la Jazmina hi fant molt…però l’Ausa és molt guapa, i a més cada dia ho fa millor!!!! Segur que començareu a competir en la propera temporada.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.