Problemes d’Agenda: Premis Blocs Catalunya i UrbanLabs


Com que el 10 d’octubre seré a Girona als Premis Blocs Catalunya, no podré assistir a l’UrbanLabs [el dia 9 segurament treballaré, l’11 és dissabte, dia en que m’agradaria fer festa… i el dia que hi podria anar, divendres, ja el tinc marcat a l’agenda com a “Ocupat”].

I, tot i que preferiria que vinguéssiu a l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya (és el què té estar a l’organització), també crec que és interessant que tingueu en compte l’UrbanLabs. Podeu trobar més informació al web: www.urbanlabs.net.

Us adjunto part del text que m’han enviat per a convidar-m’hi:

Estem preparant quelcom al CitiLab-Cornellà que potser t’interessi, una trobada per als dies 9, 10 i 11 d’octubre al que hem anomenat UrbanLabs, jornades sobre tecnociutadania i socioinnovació. La idea és depassar el format de les jornades a l’ús per a organitzar diversos grups de treball on reunir a persones que tingui projectes tecnològics en curs o idees per a compartir. Projectes i idees sobre com solucionar problemes actuals de la gent, millorar la vida a les ciutats, incidir política o culturalment, facilitar el dia a dia dels ciutadans, explorar noves formes de formació i comunicació o altres possibilitats d’innovació social que convidem a compartir durant les jornades.

La web amb tota la informació de la trobada: http://www.urbanlabs.net/

Com podràs veure al programa, per a obrir boca cada dia i situar el context contem amb tres “keynote speakers” de luxe (Michel Bauwens, Esteve Almirall i Alberto Ortiz de Zárate), així com uns facilitadors de cada grup de treball que també mereixen la pena per si sols (Massimo Menichinelli, Xavier Mas de Xaxàs, Boris Mir, Juan Freire, Carlos Guadián i Roc Fages). Però el més important d’aquesta trobada és el tipus de gent que s’apunta a participar. Les sessions seran molt dinàmiques i orientades que es puguin trobar persones amb interessos o idees afins, i a partir d’aquí discutir i desenvolupar al màxim els projectes que estiguin treballant o els hi interessin. La intenció és facilitar alhora plataformes per a difondre i espais de discussió sobre el que cada participant sap, coneix i pot innovar, aplicat als exemples més concrets que sigui possible.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.