Lluís Foix: «Tenim un problema amb la llibertat» (bis)


Lluis Foix va dir, el passat 4 d’abril a la Jornada de mitjans digitals que va organitzar Nació Digital a Vic que Catalunya tenia algun problema amb la llibertat.

Ara, quan parla de la decisió d’Antoni Bassas de deixar de conduir els Matins de Catalunya Ràdio, torna a acaronar el terme llibertat, mirant-se’l amb cara de pensa, mentre reconeix de nou, i confirma, aquest problema amb la llibertat.

El què és clar és que alguna cosa passa quan has de llegir diversos titulars d’una mateixa notícia per fer-te una idea aproximada de quina és la realitat. I, malauradament, no sé si és perquè hi ha interessos polítics que dominen certs mitjans, o si és que aquests mitjans dónen un suport pràcticament incondicional a certs estaments polítics per veure si així els cauen “premis” més importants.

Com dirien en espanyol, “poderoso caballero…”.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.