Viatge a Barcelona: visita a Ernest Benach


Aquest dimecres 9 de juliol, amb alguns companys de l’associació STIC.CAT hem visitat el Parlament de Catalunya. En concret, anàvem a presentar els Premis Blocs Catalunya al President del Parlament Ernest Benach.

De moment, ja n’he trobat apunts en diversos blocs i mitjans:

» Premis Blocs Catalunya, la Catalunya 2.0 (Ernest Benach)

» Nota de premsa a Parlament.cat

» El bloc de l’Eduard Batlle

» Nació Digital.cat

» Bloc sense fulls (Saül Gordillo)

Pel què podreu llegir, la trobada ha estat molt positiva. De moment, puc avançar que Ernest Benach va acceptar la invitació a formar part del Jurat dels Premis Blocs Catalunya; jurat que podria tenir, segurament, altres persones d’interès en diversos àmbits, com per exemple Joan Francesc Gras, president de la Fundació puntCAT, aqui també hem convidat a formar-ne part; i que sembla força possible que pugui acceptar la proposta.

Des d’aqui agraeixo que les institucions prenguin consciència de la importància de les activitats impulsades per la mateixa societat: un element cada dia més important a la societat del coneixement.


Una resposta a “Viatge a Barcelona: visita a Ernest Benach”

  1. Felicitats per la rebuda del President i, com no, pel projecte Premis Blocs Catalunya.

    Mirant les fotos he sentit una enveja (molt sana) per la comoditat del tren que teniu els de Girona per anar a Barcelona. Jo demà haig d’anar-hi des de Vic i ja començo a tremolar per si arribaré a temps

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.