Skype, Twitter, Facebook, Google Talk, Live Messenger…


He provat, en alguna ocasió, programes que permeten connectar a diversos serveis de missatgeria instantània alhora. Però sempre, o gairebé sempre, he considerat que m’estava embolicant encara més.

Així que tornava al mètode de sempre. El Messenger per la gran majoria d’amics i clients. El Twitter (via thwirl) per seguir retransmissions i veure apunts interessants de gent interessant. El Facebook per parlar amb altra gent, que, a més, publica àlbums de fotos prou divertits i… sort que no són públics! :D. Google Talk per parlar amb companys de STIC.CAT. I ara, la reincorporació més recent, l’Skype.

“No tens Skype, tu?” em va preguntar algú a qui anomenarem, en clau “Simó”.

“No”, vaig respondre. Però ara me l’instal·lo.

Era, en el fons, una reinstal·lació: ja l’havia tingut, molt temps enrere, i ell solet recordava (sort, perquè jo no) l’usuari i la clau. I el nom que hi tenia posat l’últim dia que el vaig utilitzar; fa més d’un any.

Ara, de cop, sento sorolls. Se m’obren finestres. Em surten notificacions. Quin embolic! Llavors torno a caure en la temptació de descarregar un Pidgin o similars per agrupar tots els clients de missatgeria en un de sol…

Però no ho cobreixen tot. Sempre falta el Twitter; el Facebook o poder fer videoconferències amb els companys de Messenger. I l’enviament d’arxius, gran problema.

Resultat: he de tornar a desinstal·lar l’aplicació, i tornar a buscar les altres. Reinstal·lar-les, amb els canvis que han patit durant el temps que no les he fet servir, i tornar a configurar, una per una, que no vull finestretes que m’avisin de res, ni sorollets: jo només vull tranquilitat, i una finestra on buscar gent amb qui hagi de contactar amb certa urgència.

Al final, me n’aniré a comprar segells a l’engròs i els enviaré cartes per correu postal… perquè algú de vosaltres sap si [encara] existeix el correu de tota la vida, amb sobres, papers i fulls escrits a bolígraf?


3 respostes a “Skype, Twitter, Facebook, Google Talk, Live Messenger…”

 1. Jo sóc dels que encara envía algunes cartes postals (les dels segells, vamos!), no sé si per relaxar-me o per estar en contacte amb amics/es que no tenen internet ni ganes que tenen. Sí, encara n’hi ha d’aquests!

  Això si, com a resposta rebo un sms!! ;(

  Salut!

 2. Gràcies per utilitzar el nom en clau!! xD

  Personalment penso com tu, algun dia ho pararé tot. Hem roba temps “productiu” 😛
  Sòc fàcil de convèncer, quan veig saltar la icona…

  Ara podré sortir al carrer tranquilament… hehehe

  Enviar per correu??? Solsament rebo les lletres del banc, i els cabrons hem cobren els 10 cèntims. A vore per a quan envien en PDF.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.